برق-اضطراری-مودم
ب

یکی از راه های ورود به دنیای اینترنت و وب جهانی استفاده از مودم ها می باشد، مودم ها امروزه اکثرا در همه خانه ها به دوصورت وایرلس و سیمی وجود دارند. امکان اتصال به مودم های وایرلس از هر نکته ای که آنتن بدهد وجود دارد، ولی برای وصل شدن به مودم های سیمی باید سیستم خود را با کابل لن به آن ها وصل کرد. خلاصه امروزه نمی توان دنیای بدون اینترنت را فرض کرد، برای همین در قطعی برق، باید فکری برای این چاره کرد. ما در این مطلب از تسلا به برسی برق اضطراری برای مودم می پردازیم.

یکی از سیستم های مشهور برق اضطراری، یو پی اس (UPS) است.

سیستم های برق اضطراری در طیف گسترده ای از مکان ها مثل ساختمان ها، بیمارستان ها، آزمایشگاه ها، دیتاسنتر ها، تجهیزات مخابراتی، کشتی ها و… استفاده می شوند.

عملکرد برق اضطراری و یو پی اس مودم

عملکرد برق اضطراری و یو پی اس مودم

برق مصرفی ساختمان ها و خانه ها که از برق شهری استفاده می کنند دارای نوساناتی  هستند و به این سبب می تواند به مصرف کننده های خانگی آسیب جدی برسانند. مصرف کننده های خانگی از جمله یخچال، تلویزیون، مودم خانگی، ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، مودم و… که به نوسانات برق حساس بوده  و بعد از مدتی دچار مشکل می شوند.

برق اضطراری ساختمان و خانگی این فرصت را به مصرف کنندگان می دهد تا بعد از قطعی برق مودم فرصت داشته باشند تا اطلاعات خود را ذخیره کنند دستگاه یو پی اس یک منبع بدون وقفه اس توسط انرژی که در باتری آن ذخیره شده است می ‌تواند برق مورد نیاز را برای مودم تامین کند که می توان به این دستگاه انرژی پشتیبان نیز گفت که مودم شما را در برابر مشکلات برق حفظ می کند.

مودم

مودم

مودم یا Modulator-Demodulator است که سه حرف ابتدایی هر کدام را گرفته و کلمه MoDem را تشکیل داده و یک دستگاه سخت افزاری است که وظیفه‌ آن تبدیل سیگنال های دیجیتال به آنالوگ و بالعکس است. مودم یک راه ورود به دنیای اینترنت است که وظیفه اش در بالا آمده است.

بخش اول مودم یعنی (Modulator) در مودم اطلاعات دیجیتال خروجی از یک کامپیوتر (صداهای قابل شنود) را به سیگنال آنالوگ تبدیل می‌ سازد تا امکان ارسال آن ها از طریق خط تلفن، DSL  یا کابل به وجود آید. بخش دوم مودم یعنی  (Demodulator) در مودم، سیگنال‌های ورودی آنالوگ را به سیگنال دیجیتال تبدیل می‌کند تا توسط کامپیوتر قابل استفاده باشد.
در واقع مودم ها، کامپیوترها و روترها را قادر به ارسال و دریافت اطلاعات، از شبکه‌ای مانند اینترنت می‌کند. کلید اصلی ورود به دنیای اینترنت و وب جهانی مودم ها می باشند، سرویس‌های آنلاین تجاری، ایمیل، و سیستم‌های بُرد بولتین (BBSes) است.
برخی از شرکت های ارائه دهنده اینترنت در ثبت قرارداد بین مشتری و شرکت، مودم را نیز در بین این قرار داد ثبت می کنند، یعنی برای مشتری های خود مودمی را نیز می دهند، البته مشتری ها نیز می توانند در ثبت قرار داد بین این شرکت های ارائه دهنده اینترنت، مودم را از این شرکت ها نگیرند و مودم مطلوب خود را جدا گانه تهیه کنند.
مفهوم کلی برق اضطراری یو پی اس (UPS)

مفهوم کلی برق اضطراری یو پی اس (UPS)

یو پی اس به معنی منبع تغذیه بدون وقفه است و تامیین بدون وقفه توان مورد نیاز بار مصرفی اساسی ترین وظیفه آن  است. یو پی اس ها در سه نوع آفلاین، آنلاین و لاین اینتراکتیو تولید و به فروش می رسند.

انواع  یو  پی اس مودم

یو پی اس ها از نظر ساختار و فناوری استفاده شده در آن ها دارای انواع مختلفی می باشد از انواع یو پی اس می توان به سه نوع یو پی اس های آنلاین یو پی اس های آفلاین و یو پی اس های لاین اینتراکتیو اشاره کرد که هر کدام دارای ویژگی ها و کاربردهای خاص خود است.

یو پی اس آنلاین

با روش تبدیل دوگانه یا همان  Double conversion  هستند. ‏یوپی اس آنلاین، به طور پیوسته تبدیل می کند و برای شارژ باتری بی وقفه ولتاژ متناسب را تبدیل به ولتاژ مستقیم می کند. یو پی اس ها در مواقع اضطراری نیازی به کلیدزنی مکانیکی بار خروجی را تغذیه می کند به همین دلیل تاخیری در تامین برق خروجی به وجود نمی‌آید به طوری که تاخیر ۳۰ میلی ثانیه است.

یو پی اس آفلاین

در شرایط عادی از طریق ارتباط مستقیم الکتریکی ارتباط ورودی و خروجی را برقرار می کند یو پی اس آفلاین در شرایط عادی مستقیماً از طریق برق ورودی بارهای خروجی را تقسیم می کند و هنگامی که ولتاژ ورودی کمتر یا بیشتر از میزان استاندارد باشد یو پی اس اینورتر خروجی را فعال می کند تا بارهای خروجی به وسیله باتری تغذیه شوند.  شکل موج دریا پی اس های آفلاین سینوسی می باشد.

یو پی اس های لاین اینتراکتیو

شباهت بسیاری به یوپی اس های  آفلاین دارند و شکل مشترک یو پی اس ها نیز سینوسی می باشد. ‏یوپی اس های لاین اینتر اکتیو در شرایط معمولی از طریق اتو ترانسفورمر قابلیت تنظیم دامنه ولتاژ دارد و باتری که در حالت شارژ وجود دارد ارتباط ورودی و خروجی را برقرار می کند هنگام قطعی برق باتری یو پی اس توسط اینورتر دستگاه های مصرف کننده را تغذیه می کند

مشاور فنی شرکت تسلا

مشاور فنی شرکت تسلا

شرکت تسلا با هدف ارتقا کیفیت فعالیتهای فنی ومهندسی به عنوان بخشی از شرکت جهت ارائه خدمات بهتر به مشتریان تاسیس گردیده است. تسلا خود را متعهد به ارائه تکنولوژی های مدرن روز با بهترین کیفیت می داند. یو پی اس  های تسلا با بهترین کیفیت و قطعات تولید می شوند تا دوام وکارایی بیشتری داشته باشند. تسلا تولید محصولات با کیفیت وکسب رضایت مشتری را از وظایف خود می داند.

و در آخر

در این مقاله به برسی و عملکرد برق اضطراری یو پی اس برای مودم پرداختیم. تسلا یکی از مجهزترین و تخصصی ترین مراکزعرضه برق اضطراری یو پی اس به مشتریان است  و با جدیدترین تجهیزات آماده خدمت رسانی است.

خریداران و مشتریان محصولات ما می توانند با شماره تلفن های زیر با ما تماس بگیرند تا تجهیزات مورد نیاز خود را درخواست کنند.

جهت ارتباط با کارشناسان فروش شرکت و مشاوره رایگان با ما در تماس باشید ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۸ ۶ ۱ ۲ ۵ ۳ ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۳ ۱ ۲ ۴ ۵ ۶ ۰ ۹ ۱ ۹ ۴ ۵ ۵ ۱ ۸ ۹ ۶ ۰ ۹ ۱ ۰ ۴ ۶ ۰ ۹ ۳ ۹ ۳

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *